Skip to content

Louis Althusser

September 8, 2012

Louis Althusser është libër i kompozuar nga një numër i eseve. Secila ese tenton që në mënyrë të thjeshtë (dhe relativisht skematike) të prezentojë disa nga tezat më të rëndësishme të filozofisë së Althusserit. Libri nuk përmbanë ndonjë tezë jashtëzakonisht origjinale në raport me filozofinë e tij. Qëllimi i këtij libri është prezentimi i Althusserit në Kosovë e Shqipëri, dhe posaqërisht për lexuesit e filozofisë dhe filozofët.

Agon Hamza, Louis Althusser, Kolektivi Materializmi Dialektik, 2011, 100f, ISBN 978-9951-8835-0-4.

Ballina

Advertisements

From → Konferenca

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: